Apple SWAP Service

Er du en af de mange som står tilbage med en Apple enhed, som enten er vandskadet, totalskadet eller på anden måde ikke kan betale sig at reparere, eller foretrækker du at ombytte til nyt i stedet for at reparerer på det gamle, så er SWAP ombytningen for dig!

Vi ombytter din iPhone eller iPad til fabriksnye enheder via vores Apple service aftale. Ofte indenfor få dage og langt hurtigere end end nogen andre! Vores direkte aftale og logistik kommer til din fordel, da du undgår at enheden sendes flere forskellige steder, før Apple udløser en ny Apple device. Vores SWAP program har mange fordele.

4 Simple trin for at swappe din Apple enhed

Fjern Apple-ID

Læs denne guide hvis du vil have hjælp til dette.

Betal online

Vælg SWAP ikonet i reparationsiden.

Send os din enhed

Vi kan først sende din nye enhed, når vi har modtaget din.

Modtag en komplet ny Apple enhed

Du får fornyet dine 24 md. reklamationsret hos PhoneSwap.

 • Rigtig god og hurtig service. Smilende og samarbejdssomme medarbejdere! Helt klart et besøg værd hvis man vil have kvalitetsarbejde for pengene.

  Mazlum Sahin
 • Vil helt klart anbefale phonelab! Der ydes god service og hurtig betjening. Der er kvalitet over deres arbejde. Jeg er mere end tilfreds

  Aisha Hussain
 • Et Service mindet og et professionel sted hvor man virkelig godt kan mærke at kunden kommer først, de giver også god tid til en hvis noget skal uddybes eller hvis man har noget man vil spøger om. En sej ting de kan som mange ikke kan tilbyde, er de kan bogstavelig fikse alle mobiler nye som gammel, til fair prisser.
  Kan godt varmt anbefale det her Sted.

  Diwata Amor
 • Fandme god. Ligger perfekt, det er billigt, og virkelig hurtigt! Super flinke mennesker bag disken, kan klart anbefales

  Johan Bach Petersen
 • Hurtig top kvalitets service. Fik skiftet min smadrede skærm i løbet af ingen tid.
  Kan varmt anbefales!

  Jamila Benarab
 • Var nede i dag for at få sat panser glas på samt at købe et cover. Bedste service jeg har oplevet. Vil helt sikker anbefale andre at handle hos jer. Mange tak for god service.

  Kristina Pedersen
 • Når man er klodset og smider sin nye iphone på et betongulv så er det heldigt at de er så søde hos phonelab! Det var hurtig betjening og noget billigere end hos mit mobilselskab. TAK!

  Gitte Samsøe
 • Fornem service! Omar og hans ansatte er travle mennesker – men alligevel formåede de at få mig klemt ind i deres ellers så fyldte skema. Jeg ankom til butikken, indleverede min iPhone 6, fik mig en kort snak med Omar, og så var iPhonen ellers færdig. Super service siger jeg bare! Kan klart anbefales. Super professionelt!

  Andreas Dybdahl
 • Helt igennem fantastisk service! jeg fik skiftet skærm og glas på min ipad mini! Jeg er meget tilfreds! 5 ud af 5 stjerner

  Nicklas Darsman
 • Fantastisk service, fucking flink ejer! Anbefaler varmt til alle

  Melissa Førsterling Gotfredsen
 • Perfekt service!!! god plads i butikken og jeg fik min tlf. retur efter en rep. på kun 6 timer. Jeg fik en tur på Strøget imens… Nåede både at shoppe lidt tøj, fik en appelsinjuice nede på torvet og fik en SMS da min mobil var færdig! Fornemt må jeg sige ifht. mine tidligere frustrationer med 3-butikken!

  Lars-Bo Sølvquist
 • Det bedste tlf værksted i kbh .. Kan virkelig anbefales… Total god service.

  Ilmi Leci